Zamieszczone przez Nexus6
W tym roku wchodzi Conti SC5. Z reklamówek można wywnioskować że będzie dużo lepsza od SC3. W drugiej części sezonu chyba skuszę się aby je przetestować :diabelski_usmiech
W tym roku wchodzi Conti SC5. Z reklamówek można wywnioskować że będzie dużo lepsza od SC3.

A o sportowych mowi sie ze sa fajne jak sie nagrzeja odpowiednio 

/ i miałem kiedyś różne trupy i jak się domyślacie z racji mojego wieku sporo pojeździłem na tych kormorankach czy dębicach , a newet na diagonalnych , i jakoś się dało przeżyć do tej pory , a , możecie mi wierzyć lub nie /ale mam sporo świadków
/, czasami robiło się różne wyścigi i jazdy po torze na zemborzyckiej /kiedyś był otwarty cały czas/. wiec jak teraz czytam te opinie to , oczywiście według mnie , mam prawo tak sądzić jak napisałem.
z tego co pamiętam to były powiedzmy trochę lepsze. Przy starcie na gruntowej można było kartofle sadzić 

A o sportowych mowi sie ze sa fajne jak sie nagrzeja odpowiednio 
) trzeba dobrać odpowiednie ciśnienie. leszekmw, chyba to potwierdzisz ? To co producent podaje na klapce wlewu paliwa czy jeszcze gdzie indziej nie sprawdza się gdy ktoś oczekuje od opony więcej.
Komentarz